logo ictsupport

Web-management

Steeds meer bedrijven hebben een mooie website, zelf gebouwd of laten bouwen. Echter veel van deze websites zijn na verloop van tijd niet meer up-to-date. Dat is jammer, want de website is uw online visitekaartje en je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk!
Als de inhoud van de website niet actueel is, betekent dat heel vaak dat de website ook technisch niet bij de tijd is. Belangrijke updates/upgrades van het cms, veelal met beveiligingsaanpassingen, moeten tijdig worden doorgevoerd om de website op een veilig niveau te houden en om ervoor te zorgen dat de website in de diverse zoekmachines positief wordt vermeld (z.g. reputatiemanagement). 

Responsive website

Meer dan 70% van het internetverkeer vindt tegenwoordig plaats met mobiele apparatuur (smartphones, tablet pc's etc.). Om je website op deze apparaten goed te kunnen lezen, heb je een responsive website nodig, een website die meeschaalt met de breedte van de apparatuur waarop ze wordt bekeken.

Hardware

De hardware die wordt gebruikt om je bedrijfsactiviteiten uit te voeren, wordt in de meeste gevallen automatisch voorzien van de juiste updates. Zijn er toch een keer problemen met het een of ander, dan kun je op ons terugvallen. We hebben jarenlange ervaring in het beheer en onderhoud van veel verschillende hardware.